Geluksmeter

Wij hadden niet durven dromen dat wij door de steun en inzet van bekenden en onbekenden het streefbedrag zo snel haalden. Het doel was om 50.000 tot 60.000 euro in te zamelen, een bedrag dat is gebaseerd op de ervaring van gezinnen die ons voorgingen in deze behandeling. Inmiddels hebben wij dat bedrag ruimschoots gehaald. Omdat ieder kind anders op de behandeling reageert, is nu nog niet te zeggen hoe lang wij in Amerika moeten verblijven en welke kosten er op ons afkomen. Het moment dat wij terugkomen uit Amerika met een gezonde Puck, gaat de vlag uit. De vlag gaat uit voor Puck, maar ook voor Villa Joep of voor lotgenootjes van Puck. Want het bedrag dat dan nog op de rekening staat van Geluk voor Puck, wordt aan Villa Joep of een lotgenootje gedoneerd. Villa Joep is een landelijke stichting die zich inzet voor onderzoek naar neuroblastoom.

Waarom het hele gezin mee?

Wij hebben de afgelopen periode een aantal keer de vraag gekregen waarom het hele gezin mee gaat naar Amerika. Ouders die deze behandeling hebben ervaren, raden het af om Puck door slechts één ouder te laten begeleiden. De therapie is loodzwaar. Niet alleen Puck heeft haar beide ouders nodig, ook voor ons is het van belang dat we op elkaar kunnen leunen tijdens deze zware tijd. Omdat de periode dat ons gezin in Amerika verblijft kan variëren van zes maanden tot een jaar, gaan Mees en Eva ook mee op deze reis. We hebben als gezin veel te verduren en het is van belang dat we met elkaar deze uitdaging kunnen aangaan.

Acties voor Geluk voor Puck

Vanaf eind augustus 2011 zijn er in het hele land spontaan acties op touw gezet voor Geluk voor Puck. De opbrengst hiervan is overweldigend. In oktober 2011 vinden de laatste acties plaats. Wij willen u vragen om geen nieuwe acties meer op te starten voor Geluk voor Puck. Mocht u toch graag iets willen doen, maakt u ons heel blij met een actie voor Villa Joep of één van de lotgenootjes van Puck.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>