Gastenboek

722 Reacties op Gastenboek

 1. Edana zegt:

  Let us say a prayer for Puck today. May your courage and your smile be an example to all of us.

  May your journey on earth the past 5 years be remembered by all. We are with you in spirit, and we are thinking of you on this day.

  We pray for you, and that your family may have courage to journey through until we all meet again.

  https://youtu.be/XOykCYDMKBs

  Thank you for sharing this with us,

  Edana Louis and family

 2. Marjelle zegt:

  Gecondoleerd met het verlies van jullie dappere dochter Puck. God heeft haar thuisgehaald. Nooit meer pijn, nooit meer tranen. Ik bid om Gods troost en nabijheid voor jullie gezin. Liefs Marjelle en mijn gezin

 3. Kitty zegt:

  Lieve ouders,
  wat is het leven toch verschrikkelijk oneerlijk..dit zou niet moeten kunnen, je eigen kindje verliezen. Ik heb regelmatig de site van Puck gevolgd, en nu lees ik zojuist in het Gezinsblad haar overlijdensbericht..ik schrik hiervan, zo verschrikkelijk verdrietig! Wat was ze dapper tot op het einde..jullie mooie meisje. ik wens jullie alle kracht en sterkte toe om haar verlies te dragen..Veel liefs.

 4. Tjonge, wat een dramatisch nieuws! Wat een verlies!
  Heel veel sterkte en liefde gewenst.
  Bedankt voor de fijne gespreken in het AMC.

  Liefdevolle groeten van Antoin Hoffard, de vader van Savira. Onze mooie dochter is gestorven aan die rot ziekte in april 2015.

  • Familie van der Wei zegt:

   Lieve familie van Puck,
   Telkens schrijf ik een zin maar haal ik deze weer weg. Wat kun je zeggen, je wilt zo graag een hart onder de riem steken.
   Liefde, warmte en ongelovelijk veel sterkte wensen wij jullie toe!!!!!

   Familie van der Weij Almere

 5. Jeppe zegt:

  Sinds de actie geluk voor Puck begon heb ik deze blog gevolgd. Ik heb diepe bewondering voor hoe jullie als familie met Puck’s ziekte zijn ongegaan. Het lijden heeft door jullie kracht diepe betekenis gekregen en jullie zijn als familie sterker dan ooit geworden. Afscheid nemen is het moeilijkste wat er is, maar Puck zal er altijd zijn en in de andere wereld opnieuw haar geluk vinden. Ik zou afsluiten met veel sterkte, maar die hebben jullie al gevonden, dus schrijf ik veel erkenning voor jullie gezin en enorm veel sterren voor jullie prachtige meisje.

 6. Anita de Wit zegt:

  Zo af en toe keek ik nog eens op de site.
  Wat een verdrietig einde.
  Maar wat heeft Puck gevochten en veel moeten door staan.
  Jullie moeten nu verder zonder jullie dappere dochter en zus.
  Heel veel sterkte liefde en aandacht, maar vooral ook troost.
  De mooiste ster aan de hemel straalt voor jullie xxx

 7. Karien van Boven zegt:

  Lieve Onno, Jeanette
  ik wilde jullie nog even laten weten, dat we nog op de meest gekke momenten aan Puck denken. Zo hoorden we op onze vakantie “in your arms I feel safe”en zagen we alleen maar Puck haar levendige gezichtje voor ons, de zuurstof opzij geschoven om te kunnen zingen op die video. En van de week had ik het met Rutger over Puck haar vogel, die hij nog steeds op zijn kamer heeft staan en zien we haar nog weer voor ons. En toen ik naar het rijksmuseum ging…Wat heeft ze ons veel gebracht. Gisteren keek ik naar een flashmob van Wacka Wacka, en ja, daar zag ik Puck weer dansen! Dit wilde ik met jullie delen. Karien en Arthur

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>