Contact

Woensdag 17 augustus 2011 is bij de notaris de stichting Geluk voor Puck opgericht

 

BESTUUR

De Stichting Geluk voor Puck zal in haar bestaan 4 fasen doorlopen:

  • Fase 1: Opzetten van de stichting en het actief werven  van fondsen
  • Fase 2: Het continueren van de stichting in afwachting van de reis naar Amerika
  • Fase 3: Het uitvoeren van het doel van de stichting; Het financieel mogelijk maken dat de ouders, broer en zus van Puck bij haar kunnen zijn tijdens de noodzakelijke behandeling in Amerika
  • Fase 4: Opheffen van de stichting conform de statuten
Augustus 2017: Fase 4: Op 1 augustus 2017 is de stichting ontbonden.

Januari 2013: Fase 3 -> Fase 4

De familie is sinds oktober 2012 weer terug in Nederland. De stichting handelt alle verdere financiele verplichtingen in Amerika af. Het wachten is onder andere op de eindafrekening van de energiekosten. Nadat alle rekeningen zijn ontvangen en voldaan zal de stichting conform de statuten worden opgeheven.

Maart 2012: Fase 2 -> Fase 3

Met de ondertekening van de huurovereenkomst van het huis in Amerika en de betaling van de borg en de 1e maand huur is de stichting overgegaan naar fase 3. Alle kosten die het verblijf van de familie in Amerika, gedurende de periode dat Puck onder behandeling staat van CHOP, met zich meebrengt worden voldaan vanuit de stichting.

December 2011: Fase 1 -> Fase 2

De stichting is geleidelijk overgegaan van fase 1 naar fase 2. Met de start van deze 2e fase heeft het originele bestuur op 12 december 2011 de fakkel overgedragen aan een nieuw bestuur.

Uiteraard gaat er bijzonder veel dank uit naar de voormalige bestuursleden van de Stichting Geluk voor Puck, die met hun tomeloze enthousiasme en inzet de benodigde fondsen hebben weten te werven om Puck en haar familie naar The Children’s Hospital of Philadelphia in Amerika te krijgen.

Het nieuwe bestuur zal, zoals passend is bij deze 2e fase, meer naar de achtergrond treden dan het bestuur van de 1e fase.

 

Heeft u vragen of opmerkingen over de stichting en haar doelstelling, dan kunt u contact opnemen met het bestuur van de Stichting Geluk voor Puck door een mail te sturen naar het emailadres bestuur@gelukvoorpuck.nl.

 

BANKGEGEVENS:

Rekeningnummer: 54.18.45.012 t.n.v. Stichting Geluk voor Puck
IBAN: NL47ABNA0541845012
BIC: ABNANL2A

KvK nummer: 53357132

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>