Acties

Vanaf eind augustus 2011 zijn er in het hele land spontaan acties op touw gezet voor Geluk voor Puck. De opbrengst hiervan is overweldigend. In oktober 2011 vinden de laatste acties plaats. Wij willen u vragen om geen nieuwe acties meer op te starten voor Geluk voor Puck. Mocht u toch graag iets willen doen, maakt u ons heel blij met een actie voor Villa Joep of één van de lotgenootjes van Puck.

Care2Dance

Op vrijdag 14 oktober is de P3 in Purmerend helemaal klaar voor de 2e editie van Care2Dance. Dit keer wordt het feest gehouden voor Doe Een Wens Stichting: daarom Care2Dance for a Wish. Tevens is besloten om ook Geluk voor Puck te ondersteunen door 25% van de opbrengst van het feest over te maken! Er kan uitgekeken worden naar één van Nederlands populairste dj aller tijden: DJ Jean. Een naam die niet meer weg te denken is uit de hedendaagse nationale en internationale clubscene. Bekend om z’n draai “skills”, berucht om z’n rebelse en losbandige levensstijl maar vooral dj in HART EN NIEREN! Daarom zijn ze ontzettend trots dat hij op hun feest komt draaien om geld in te zamelen voor Doe Een Wens Stichting en natuurlijk voor Geluk voor Puck.

 


Boekenmarkt basisschool de Vlieger

Tijdens de kinderboekenweek heeft bassischool de Vlieger een boekenmarkt georganiseerd. De opbrengst hiervan is gedoneerd aan Geluk voor Puck. Maar liefst € 585. Enorm bedankt hievoor!


Ponyclub Zuidoostbeemster steunt Geluk voor Puck tijdens Beestachtig Purmerend

Aanstaande zondag 2 oktober doet Ponyclub Zuidoostbeemster mee aan Beestachtig Purmerend dat gehouden wordt op het parkeerterrein aan de Purmersteenweg t.o.v het gemeentehuis van Purmerend. Beestachtig Purmerend staat in het teken van dieren en daar horen natuurlijk onze pony’s ook bij!

Kinderen kunnen een ritje op een shetlander maken voor 1 euro. Het bedrag dat wordt opgehaald met de ponyritjes komt geheel ten goede aan het goede doel Geluk voor Puck. Bovendien krijgen alle kinderen bij een ponyritje een lootje voor leuke paardencadeautjes. De loting vindt aan het einde van de dag plaats.

Komt u ook? Wij hopen op een groot bezoekers aantal!

Stichting Ponyclub Zuidoostbeemster | Zuiderpad 6 | 1461 BN Zuidoostbeemster | 06-10065152


Schermzaal Heerooms Purmerend houdt actie tijdens toernooi

Zondag 2 oktober heeft Schermzaal Heerooms tijdens het 22e Internationale Waterland Jeugdtoernooi een inzamelingsactie gehouden voor Puck. Dat heeft geresulteerd tot een bedrag van € 200. Hartelijk dank hiervoor! www.schermzaalheerooms.nl


Lieve, leuke kleine acties, groot effect!

Allerlei lieve, leuke kleine acties druppelen bij ons binnen:

 • Donna, Romy en Annabel van basisschool de Vlieger uit  Purmerend hebben dames en meisjes opgemaakt en hiermee € 43,60 verdiend voor Puck. Goed werk, dames!
 • Schoonheidssalon Dehlia uit Purmerend heeft de fooienpot met € 124,07 erin gedoneerd voor Puck. Geweldig!
 • Luiertaartfabriek (kraamkado, luiertaarten en kado met naam) is de volgende actie gestart. Van alle bestellingen die in de periode 10 t/m 16 september binnen zijn gekomen, is 10% gedoneerd aan Geluk voor Puck. Het totaalbedrag van de actie is maar liefst € 176,50. Luiertaartfabriek dank je wel!
 • Op 25 september stond Studio Pan met Marc Molenaar in Volendam. Per verkocht kaartje is € 1 afgedragen aan Geluk voor Puck wat heeft geresulteerd in een totale bijdrage van € 50. Dank jullie wel!
 • Medewerkers en klanten van het filiaal Blokker op het Van Damplein (Purmerend) hebben een donatie van € 178 gedaan! Heel erg bedankt voor jullie bijdrage!
 • Annemijn had van haar juf over Puck gehoord en heeft samen met haar vriendinnen Jamie en Rosalie allemaal liedjes en dansjes gedaan om geld in te zamelen. De meiden hebben maar liefst € 35 opgehaald!!!! Wat een toppers!
 • Rob, Martine, kleine Puck (10 maanden), haar broer Boris (3.5) en zus Sjors ( 5.5) hebben een bedrag ingezameld. Ze hebben de suikerpot omgetoverd tot spaarpot, beplakt met foto’s van Puck en midden op tafel gezet. Vrienden, familie en personeel hebben hier allemaal wat geld in gedaan waardoor we een fantastisch bedrag van € 111.75 hebben ontvangen!
 • Rico en Koen, vrienden van Mees, hebben met het ophalen van lege flessen in de buurt maar liefst € 130 opgehaald, bedankt jongens!
 • Isa heeft ruim € 150 opgehaald met een prachtige, zelfgemaakte beplakte doos. Geweldig!

Yoga voor Puck

Op zondag 2 oktober wordt er een yogales van anderhalf uur gegeven in Bredeschool “De Weide” in Purmerend. De hele opbrengst van deze les gaat naar Geluk voor Puck. Als je wilt meedoen kan je je opgeven via email riavanvoorthuizen@chello.nl. De kosten bedragen 15 euro en de les start om 10:30 uur. De zaal wordt geheel kosteloos ter beschikking gesteld door stichting Spurd.

De flyer van deze actie kan je hier openen.


Veiling schilderijen Joke Sweers

Via de eigen website organiseerden we t/m 30 september een veiling van 4 schilderijen van Joke Sweers. Joke is twee jaar lang de kleuterjuf van Puck geweest op De Nieuwe Wereld. Naast haar werkzaamheden in het onderwijs, maakt zij fantastische schilderijen. De opbrengst is geheel voor Geluk voor Puck.Sushi voor Puck

Karin Abelskamp en haar oudste dochter Bridget uit Purmerend zijn grote sushiliefhebbers en -makers. Nadat zij het nieuws over Puck hoorden, hebben zij spontaan “Sushi voor Puck” bedacht. Thuis gemaakt en verkocht in het restaurant van het ADC, waar iedereen die dat wilde tussen de middag tegen een kleine, zelf te bepalen vergoeding kon genieten van de heerlijke gezonde hapjes. De eerste ronde was op 8 september, de tweede ronde op 30 september. Geniet u mee van de heerlijke hapjes die Karin en Bridget maakten:


Truckerfestival Hem/Venhuizen in de bres voor Geluk voor Puck

Op zondag 25 september vond in Venhuizen de jaarlijkse truckrun plaats. Ruim 200 vrachtwagens reden een mooie route door West-Friesland. En in veel vrachtwagens reden speciale bijrijders mee. Gehandicapten en bewoners van zorginstellingen uit de buurt mochten mee in de vrachtwagens. Om in de stemming te komen, werd op de avond ervoor een feest gegeven in Café De Rode Leeuw in Venhuizen. Het entree-geld voor deze avond wordt jaarlijks aan een goed doel geschonken. Dit jaar heeft de organisatie van de truckrun voor Geluk voor Puck gekozen. En daar zijn wij natuurlijk ontzettend blij mee!

Mees onthult het bedrag.


Bloemenverkoop Kaasmarkt

Op zaterdag 24 september staat Natasja Oostenrijk op de Kaasmarkt in Purmerend. Zij verkoopt daar potjes met zaadjes van allerlei soorten planten, waaronder zonnebloemen en klavertjes vier. Natasja is een buurmeisje van Puck en wilde heel graag een actie voor haar houden omdat ze niet zo maar geld over wilde maken. Natasja, je bent gewoon een topper. Ook dit is weer zo lieve, spontane actie voor Puck. En wat een fantastische opbrengst: Natasja heeft maar liefst € 1589,68 opgehaald!!!!! Dank je wel Natasja voor je inzet & je spontane actie: super!


De Lekkere Dingen Bakker steunt Geluk voor Puck

Toen Shirley Windhouwer van de Lekkere Dingen Bakker over Geluk voor Puck hoorde, heeft ze spontaan bij alle 19 filialen een fooienpot neergezet waarin klanten, voorbijgangers én medewerkers hun steentje bij konden dragen aan het geluk van Puck. En dat de Lekkere Dingen Bakker gulle mensen kent, dat hebben we geweten! Op zaterdag 24 september werd de symbolische cheque overhandigd in het filiaal op de Ankerplaats in Amsterdam-Noord. Om er een mooi rond bedrag van te maken, heeft de Lekkere Dingen Bakker het bedrag naar boven afgerond: heel erg bedankt lieve medewerkers, klanten én directie van de Lekkere Dingen Bakker!

Penningmeester Barbara Krebbers neemt de fantastische cheque in ontvangst van Joëlle en Julia Windhouwer.


Flying Petrels sporten voor Puck

Op zaterdag 24 september houden de Flying Petrels het beeballscholentoernooi, wat geheel in het teken van Geluk voor Puck staat. Zo wordt er een tombola georganiseerd en kunnen bedrijven en winkels zich etaleren in ruil voor een donatie. Op de website van de Flying Petrels is zelfs een heuse Geluk-voor-Puck pagina gemaakt.

Via deze weg wensen wij de Flying Petrels een fantastisch sportief weekend toe met heel veel homeruns! Voor meer informatie of deelname: pr-sponsors@flyingpetrels.nl


Rommelmarkt basisschool De Weide

Basisschool De Weide heeft vrijdag 23 september een rommelmarkt georganiseerd. Het idee hiervoor was afkomstig van Mees, de broer van Puck. Een deel van de te verkopen spullen was overgebleven van de marktverkoop van mevrouw Sies.

De opbrengst was maar liefst € 1343 en is allemaal voor Geluk voor Puck.


Sponsorloop OBS De Nieuwe Wereld

20 september 2011
Zo, wat een dag. Sponsorloop DNW op de sportvelden van FC Purmerend. Wat hebben alle kinderen goed gelopen voor Geluk Voor Puck! Minimaal 10 rondjes en sommigen zelfs meer! Wat een Kanjers (ja, met een hoofdletter “K”) zitten er toch op onze school! Het weer werkte niet altijd mee, maar dat mocht de pret niet drukken. Om 09:15 startten de vijf kleuterklassen en om 14:00 uur verlieten na hun sportieve inspanning de achtste-groepers het veld. En ook de meeste leerkrachten liepen gewoon mee!

Bedankt allemaal voor jullie inzet en enthousiasme team en kinderen van DNW! Bedankt lieve vrijwilligers: zonder jullie was het niet mogelijk geweest, bedankt gezellige toeschouwers voor zowel jullie aanmoedigingen, jullie aanschaf van de Geluk voor Puck spulletjes én jullie sponsoring. Bedankt keurslagerij Vlees & zo en de Vomar op het Van Damplein voor het ter beschikking stellen van de versnaperingen. En last but nog least: bedankt FC Purmerend voor het ter beschikking stellen van de accommodatie.

De voorlopige opbrengst van de sponsorloop bedraagt € 14.844,00 We zijn er stil van…


Actie MarlijnPoppendijn

Op zondag 18 september vond in Elst de beurs ‘Kunst in de Hucht’ plaats. Marlijn Colijn-Rous van MarlijnPoppendijn was hiervoor een actie gestart om zoveel mogelijk producten gedoneerd te krijgen om op die manier geld bij elkaar te krijgen voor de stichting. Samen met Renate Diks van schrijverij Mooi Mens bemande Marlijn de stand op de kunstbeurs. Weer een geweldig initiatief.

Tijdens de sponsorloop van OBS De Nieuwe Basisschool verraste Marlijn iedereen door de opbrengst in de vorm van een cheque te overhandigen aan twee kinderen uit de klas van Puck. Iedereen was onder de indruk van de opbrengst: dank je wel Marlijn!

Marlijn overhandigt de opbrengst van Kunst in de Hucht aan de kinderen van Puck's klas


Mevrouw Sies zet zich in voor Puck

Begin september las de 70-jarige mevrouw Sies uit Purmerend in een lokale krant het verhaal van Puck. Ze werd onmiddellijk getroffen door het verhaal van haar jonge stadsgenootje. En mevrouw Sies besloot dat ze in actie wilde komen. Ze dacht even na over hoe ze dat zou kunnen doen en al snel had ze een mooi idee. Ze besloot om spulletjes voor Puck te gaan verkopen. Hoe en wanneer ze dat zou doen, dat moest ze nog bedenken. Maar dat ze iets zou gaan doen stond vast!

Eerst liep ze haar hele huis door om te bekijken wat in de verkoop kon. Dat leverde een tafel vol spulletjes op. Maar dat moest beter kunnen besloot zij! Gewapend met het krantenartikel over Puck ging ze op de fiets heel Purmerend door. Bij iedere middenstander stapte ze naar binnen met de vraag of het bedrijf iets wilde meegeven wat zij vervolgens voor Geluk voor Puck zou kunnen verkopen. Ze maakte de eerste dag wel zes ritjes op de fiets, want ze kreeg meteen zoveel mee dat het niet in één keer te vervoeren was! Van tegoed bonnen van de slager en de visboer, tot wel 10 horloges van de juwelier, kettingen, sjaals, een tosti-ijzer, make-up, Björn Borg ondergoed, lampen, heel veel speelgoed, een kilo zalm, kinderkleding tot wel zes flessen Bacardi bij de slijter. Mevrouw Sies was er beduusd van. Maar waar moest ze al die spullen verkopen?

Foto’s: Het Gezinsblad

Markt

De volgende stap was een telefoontje naar de marktmeester van Purmerend. Bij het horen van het initiatief van mevrouw Sies, was de zaak snel beklonken. Op dinsdag 13 september stond mevrouw Sies samen met twee vriendinnen als een ras-marktkoopvrouw achter een kraam op de markt in het centrum van Purmerend. Op een A-lokatie, in een gesponsorde kraam. Maar al had mevrouw Sies op een achteraf plekje gestaan, dat was nog niet erg geweest. Alsof ze al jaren op de markt stond, wist ze iedereen naar haar kraam toe te praten en je moest wel van hele goede huize komen om niets te kopen. Mensen met grote aankopen kregen zoenen van mevrouw Sies op de koop toe.

De reacties op haar spontane manier van optreden waren louter positief. Van ‘kippenvel’ tot ‘emotioneel’ tot ‘wat is dat een geweldig mens!’

En alsof dit allemaal nog niet genoeg was, besloot diezelfde mevrouw Sies om ook in de feestweek van Purmerend op pad te gaan voor Puck. Ook nu gewapend met het krantenartikel ging ze urenlang het publiek tijdens de paardenrennen af om voor Puck te collecteren. Volle collectebussen waren het gevolg.

En het resultaat van haar actie mag er zijn. Mevrouw Sies haalde in haar eentje 1268,93 euro op voor Geluk voor Puck! Wat een geweldig resultaat en wat zijn we trots op haar!! Dit is een vrouw waar Purmerend trots op mag zijn. Met recht een (h)eerlijk mens met het hart op de juiste plaats.

Mevrouw Sies, ontzettend bedankt!!!!! Dichtbij.nl heeft hier een filmpje van gemaakt.


Geluk voor Puck geadopteerd door Folia

17 september 2011
Puck staat deze week in het Folia Magazine (studentenblad van de Uva en de Hva). Vier keer per jaar adopteert Folia een goed doel, Stichting Geluk voor Puck heeft de eer om als eerste geadopteerd te worden! Voor meer info zie www.foliaweb.nl (rechtsboven kan je klikken op het Folia Magazine) en http://www.foliaweb.nl/folia-steunt/

het artikel in het studentenblad van de Uva "Folia"


Knokken voor Puck

Op zaterdag 17 september organiseert Health & Fitnessclub TimeOut een speciale Bkick les tijdens hun open dag. Van 14:00 tot 15:00 kunnen leden en niet-leden zich helemaal uitleven op de speciale KickBag. Inschrijven kan vanaf donderdag 15 september bij de receptie van TimeOut of bel 0299-682770. Deelname is gratis maar een donatie is natuurlijk meer dan welkom.  Bij een grote animo worden er meerdere lessen gegeven. http://www.timeoutfitness.nl/

Tijdens de open dag van Health & Fitnessclub TimeOut op zaterdag 17 september kon je bieden op een incentive in de echte Dakar buggy van Tim Coronel. De opbrengst kwam volledig ten goede aan Geluk voor Puck en heeft geresulteerd in een totaalbedrag van € 322,94. Heel hartelijk bedankt voor het bedenken van deze originele actie en jullie bijdrage natuurlijk!


Dam tot Dam wandeltocht

Op zaterdag 17 september vond de 9e editie van de Dam tot Dam Wandeltocht plaats. De samenwerkende Waterlandse apothekers en assistenten hebben hier met zoveel mogelijk collega’s aan deelgenomen, waarbij zij zich met een bedrag per kilometer of een vast bedrag hebben laten sponsoren. Het eindresultaat bedroeg maar liefst € 6500!!!!! Graag bedanken wij vanaf deze plaats alle deelnemende apotheken én alle wandelaars met dit fantastische resultaat!

Apotheken Purmerend Monnickendam

 • Apotheek Overlander
 • Apotheek Monnickendam
 • Apotheek Molentocht
 • Apotheek de Gors
 • Apotheek de Ring
 • Kennedy Apotheek
 • Apotheek de Meeuw
 • Apotheek Weidevenne
 • 24-uurs Apotheek Waterland

Acdapha groep

 • Edamse Apotheek
 • Apotheek Eilandspolder
 • Apotheek Volendam
 • Apotheek Waterland-Oost

Grote broer Mees laat vol trots de opbrengst van de Dam tot Dam wandeltocht zien.


Statiegeldactie breidt zich uit!

In navolging van de Spar Tax in Wemeldinge starten verschillende supermarkten een statiegeldactie voor Puck. Het gaat om de Jumbo in Gorsel, Heerde, Lichtenvoorde, Haaksbergen en Goor. Verder hebben de C1000 in Raamdonksveer en de Spar in Sint-Maartensdijk het initiatief opgevolgd. Allemaal ‘super’ bedankt!


Kledingpakketje Puck Unlimited ontvangen

Afgelopen woensdag 14 september werd Puck blij verrast door een superleuk kledingpakketje. Niet alleen door de kleren zelf maar ook door het feit dat de kleding de naam PuckUnlimited droeg! Eigenaresse Martine was zo lief om een leuk setje samen te stellen voor Puck. Martine, Puck is er hartstikke blij mee, dank je wel!


Winkeliers winkelcentrum ‘t Kalf · Zaandam steunen Puck!

De winkeliers van winkelcentrum ‘t Kalf zijn een spontane inzamelingsactie voor Puck begonnen onder leiding van Cindy van De Lekkere Dingen Bakker. Op woensdag 14 september hebben ze het resultaat bekend gemaakt aan de stichting: wat een fantastische opbrengst! Alle winkeliers & donateurs: dank jullie wel!!!!!

Het fantastische resultaat van de winkeliers van 't Kalf uit Zaandam


Workshop bloemschikken

Op dinsdag 13 september organiseerde Patricia’s bloemboetiek uit ‘t Kalf (Zaandam) een workshop bloemschikken. Het volledige bedrag van € 970 werd gedoneerd aan de stichting Geluk voor Puck! De locatie werd beschikbaar gesteld door Beautifulpeople in de Puddingfabriek.com. Patricia en iedereen die aan de workshop heeft deelgenomen: heel erg bedankt voor jullie steun!


Sopar Steenwerptoernooi 2011

Op zondag 11 september vond op de Koemarkt in Purmerend het jaarlijkse steenwerptoernooi plaats. Een groot aantal teams streed hierbij voor de eeuwige roem, waarbij gold dat  “meedoen belangrijker was dan winnen”. Het toernooi werd georganiseerd door Round Table 60 Waterland. De organisatie heeft besloten om de volledige opbrengst van € 2.600 van dit toernooi te doneren aan Geluk voor Puck. Een fantastische geste, waar we natuurlijk ontzettend blij mee zijn!


Spinning marathon Weidevennesports doneert aan Geluk voor Puck

Ook Weidevennesports en haar leden hebben hun best gedaan voor Geluk voor Puck.  Middels een Spinningmarathon op vrijdag 9 september is er dmv vrijwillige donaties/sponsorbijdragen geld ingezameld. En de opbrengst is niet mis! Er is maar liefst € 1550 bij elkaar gefietst!!!

Lieve sportieve mensen: heel hartelijk bedankt voor jullie inzet en Alp d’Huzes: superbedankt dat jullie deze donatie hebben afgestaan aan Geluk voor Puck! Want opgeven is inderdaad GEEN optie!

Er wordt superhard gefietst voor Puck tijdens de spinningmarathon


Aapjes voor Geluk voor Puck

De familie Zuiderwijk van de Verrassingstas werd gegrepen door het verhaal van Geluk voor Puck, hun eigen kleindochter heet ook Puck en is ook ziek. Zij lijdt aan Cystic Fibrosis (CF, taaislijmziekte). De Verrassingstas verkoopt onder andere de NCFS-knuffelaapjes om geld in te zamelen. Cobi Zuiderwijk vroeg aan de NCFS of zij de NCFS-knuffelaap mag inzetten om ook iets te kunnen betekenen voor Geluk voor Puck. De NCFS staat daar achter en wil deze actie graag steunen op deze manier. De NCFS-knuffelaapjes zijn verkrijgbaar in de kleuren zwart, wit en bruin, ze kosten 5 euro, waarvan 3,25 euro naar onderzoek naar CF gaat. De zwarte NCFS-knuffelaapjes zullen ingezet worden om Geluk voor Puck te steunen en krijgen zo een dubbele functie. Van de zwarte aapjes die via de webwinkel van de Verrassingstas besteld worden gaat 1,50 naar Geluk voor Puck. Als daarbij nog een bruin of wit aapje besteld wordt dan gaat 3,25 van dat aapje naar de Verrassingstas, maar van het zwarte aapje gaat dan ook 3,25 euro naar Geluk voor Puck in plaats van 1,50. Op die manier kunnen zowel Geluk voor Puck als de NCFS tegelijk gesteund worden. Deze actie is een samenwerking tussen de Verrassingstas en Geluk voor Puck. Voor de NCFS is het fijn om op deze manier iets te kunnen betekenen voor Geluk voor Puck en zo ook te profiteren van de aandacht voor Geluk voor Puck en daarmee de vergroting van de naamsbekendheid van de NCFS te kunnen bevorderen.


Verkoop Gelukspoppetjes

Artasja Creatieve Toepassingen verkoopt gelukspoppetjes, kaarten en diverse andere artikelen waarvan 0,50 tot 2,50 euro per verkocht artikel naar Geluk voor Puck gaat. Klik hier voor de website.


Verkoop knuffeldoekjes/kralenarmbandjes

Samen met Marlijn Colijn-Rous van MarlijnPoppendijn die verantwoordelijk is voor de applicaties op de GelukVoorPuck shirtjes, heeft Geboortekleed.nl een speciaal GelukVoorPuck knuffeldoekje ontwikkeld, waarvan 100% van de opbrengst naar de Stichting Geluk voor Puck gaat.


Daarnaast heeft Nanette Gerritsen van Kralenlarij uit Purmerend een fantastisch armbandje ontworpen voor hetzelfde doel.

Samen helpen ze Puck naar Philly!


Artikel in Gezinsblad/Dichtbij.nl

7 september 2011
Het Gezinsblad en dichtbij.nl hebben een tweede artikel geplaatst over Geluk voor Puck. Klik hier voor het artikel.


Nieuws van de toppers uit Wemeldinge

5 september 2011
Vandaag is de weekopbrengst voor Unicef van OBS Wemeldinge, voor 1 keer gestort naar Geluk voor Puck. Het bedrag dat is opgehaald is € 64,80 !!! Wemeldinge bedankt!!!


BSO De Blokhut wordt Geluk voor Puck winkel

2 september 2011
Op BSO De Blokhut zijn de medewerkers een winkeltje gestart om zoveel mogelijk geld op te halen voor Puck. Alle kinderen hebben hier super hard aan meegewerkt.  Op vrijdag 23 september werd de opbrengst bekend gemaakt: € 1.127,86 komt volledig ten goede aan Geluk voor Puck. Wat een geweldige prestatie! Dank jullie wel voor jullie inzet!


Bouqetterie/Kadoshop De Kardinaal schenkt weekopbrengst

2 september 2011
Bouqetterie/kadoshop De Kardinaal schenkt de weekopbrengst van de verkoop van zonnebloemen aan Stichting Geluk voor Puck. Deze actie loopt vanaf vrijdag 2 september tot en met zaterdag 10 september. Kijk voor meer informatie op de site van De Kardinaal.


Artikel in Purmerends Nieuwsblad

31 augustus 2011
Het Purmerends Nieuwsblad heeft een artikel geplaatst over Geluk voor Puck. Klik hier voor het artikel.


Statiegeld doneren voor Geluk voor Puck

31 augustus 2011
Flessenautomatenleverancier Tomra Systems schenkt donatieknoppen aan supermarkten die een statiegeldactie starten voor Puck. Wat een geweldig initiatief van een geweldig bedrijf! En nu maar hopen dat veel supermarkten hier gebruik van gaan maken. Klik hier voor het persbericht.


Artikel in Gezinsblad/dichtbij.nl

30 augustus 2011
Het Gezinsblad en dichtbij.nl hebben een artikel geplaatst over Geluk voor Puck. Klik hier voor het artikel.


ZeelandNet maakt Geluk voor Puck Site van de Dag

30 augustus 2011
ZeelandNet, een top-10 internetprovider heeft onze website Site van de Dag gemaakt! Nu maar hopen dat veel klanten van ZeelandNet de weg naar onze site weten te vinden.


Interview met Radio Noord-Holland & artikel in Algemeen Dagblad

Maandagochtend 29 augustus 2011 is er een interview gegeven aan Radio Noord-Holland over de twitteractie #GelukvoorPuck. Interview Radio Noord-Holland Daarnaast stond er op de homepage van ad.nl een groot artikel over Puck en over de stichting. Twitterend Nederland wil Puck redden


Serious Request in Café De Heeren

Zaterdagavond 27 augustus heeft er in Café De Heeren op de Koemarkt in Purmerend een ‘Serious Request’ evenement plaatsgevonden. Wat een geweldig initiatief! Op TV’s en een groot scherm werd aandacht gevraagd voor onze actie.

De actie heeft bijna 700 euro opgeleverd!


De eerste spontane actie is een feit

27 augustus 2011
Nadat gisteren een lawine is ontstaan op Twitter waarin wordt opgeroepen om allemaal mee te helpen worden ook spontane acties opgestart. Zo is er een inzameling gestart in de Spar Tax supermarkt in Wemeldinge! Super!


Twitter gaat los!

26 augustus 2011
Op de eerste dag dat we het verhaal van Puck actief op Twitter hebben gebracht, is er een stortvloed aan reacties losgekomen. Steunbetuigingen aan Puck en haar ouders, mensen die aanbieden wat voor de Stichting te willen doen, oproepen om geld over te maken en nog veel meer. Zo zijn er mensen die oproepen om zaterdag 27 augustus GelukvoorPuck-dag te maken en er massaal over te twitteren. En nu maar hopen dat al die enthousiaste mensen ook geld over maken!

Wij zijn overweldigd door de snelheid waarmee al die lieve reacties binnenkomen!

Om 20.00 uur had #gelukvoorpuck een bereik van ruim 30.000 mensen. Wow!

Bron: tweetreach.com


We hebben een bankrekening

26 augustus 2011
Vandaag een super bericht gekregen van de bank. Het rekeningnummer is bekend! Nu kunnen we echt van start gaan met het binnenhalen van zoveel mogelijk ‘geluk’.

Het rekeningnummer is ABNAMRO, rek.nr. 54.18.45.012 t.n.v. Stichting Geluk voor Puck, Purmerend. Voor internationale betalingen kunt u de volgende gegevens gebruiken:
IBAN: NL47ABNA0541845012
BIC: ABNANL2A


Waar blijft dat nummer?

24 augustus 2011
De stichting is een feit en de aandacht (met name via Twitter) is al behoorlijk. En dat terwijl we zelf nog niet echt actief zijn. Maar helaas hebben we nog steeds geen rekeningnummer doorgekregen van de bank. We hebben hier al een aantal vragen over gekregen en we beloven iedereen: zodra we het hebben ‘schreeuwen we het van de daken’! Dus nog even geduld…


Verrassing van MarlijnPoppendijn

23 augustus 2011
Vandaag is er een vrolijk ingepakt pakket bezorgd voor Puck. De inhoud blijkt een geweldige verrassing! Het eerste T-shirt met applicatie van een meisje ondersteboven krijgt Puck van Marlijn Colijn-Rous. Ze heeft ook een prachtig bedrukt koffertje meegestuurd, een stoffen tasje, een beker, een kaart en een spaarklompje met inhoud. Ontzettend lief, we zijn er beduusd van!

Ik zal even toelichten hoe wij in contact zijn gekomen met Marlijn. Toen Puck haar eerste behandeling kreeg in het AMC heb ik tegen Puck gezegd dat wij er alles aan zouden doen om haar beter te maken.  “Al moeten wij op ons kop gaan staan”, waarop Puck antwoordde: “Maar mama, ik kan niet op mijn hoofd staan.” “Dan leren wij dat!” Dit had mijn vriendin Marcia onthouden en zij kwam op het leuke idee om T-shirtjes met een applicatie van een meisje ondersteboven te laten maken voor de stichting.

De applicatie is ontworpen door Marlijn Colijn-Rous, zij heeft kleurige poppetjes ontworpen en heeft hier onbewust haar ziekte (melanoomkanker) mee verwerkt. Ze heeft nooit  van te voren  kunnen bedenken dat deze poppetjes voor veel mensen een betekenis hebben gekregen. Er is door de stichting contact gelegd met Marlijn en zij wil hier graag aan meewerken. Marlijn maakt prachtige kinderproducten en verleent haar medewerking aan veel  goede doelen.  www.marlijnpoppendijn.nl

Klik hier voor de foto’s…


Tekenen akte

Eindelijk was het zover. Op 18 augustus 2011 wordt de akte door de notaris ondertekend…

Nu alleen nog een bankrekening…


Oprichting stichting

Woensdag 17 augustus 2011 zal bij de notaris de stichting Geluk voor Puck worden opgericht. De eerste stap is gezet! #GelukvoorPuck

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>