Maandag 31 oktober

Goed nieuws! Puck is vandaag thuis gekomen. Aanstaande donderdag 3/11 wordt zij opnieuw verwacht in het AMC om met de uitgestelde N8 chemokuur te starten. Wij gaan ervoor zorgen dat zij deze dagen┬ázoveel mogelijk naar buiten kan. Even opladen …

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.

1 Reactie op

 1. Saskia zegt:

  Wat fijn voor jou, Puck!!!
  Even een paar daagjes thuis, hopelijk kun je veel naar buiten. Het zonnetje schijnt vandaag speciaal voor jou! Geniet ervan hoor. Lekker samen zijn met Eva, Mees, papa en mama, slapen in je eigen bed, vast heel fijn!
  Verboden te denken aan donderdag! ;-)

  Veel liefs,
  Lotte, Teije, Marco en Saskia

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>