Vrijdag 28 oktober

Een longfysiotherapeut helpt Puck vandaag met oefeningen om haar te mobiliseren. Zij krijgt spelenderwijs heel wat voor elkaar. Het gaat best goed vandaag, ondanks Puck zich nog steeds heel moe voelt. Vandaag hebben wij een wisseling, Onno gaat een paar nachten overnemen.

Zaterdag 29 & zondag 30 oktober

Op zich heeft Puck een goed weekend, er worden veel spelletjes gedaan. Aan het eind van de middag heeft ze verhoging gekregen. Overdag zit Puck op een halve liter zuurstof, ‘s nachts moet het helaas opgehoogd worden naar 2,5 liter. Thuis heb ik met Eva en Mees emotionele gesprekken aan de keukentafel. Beiden hebben concentratieproblemen. Eva is afgelopen woensdag erg geschrokken van Puck toen zij op bezoek kwam. Dit was net het moment dat Puck verhuisd zou worden naar haar eigen afdeling. Toevallig liep er net een bloedtransfusie in en werden er van twee infuuspalen één gemaakt. Dat zag er voor Eva nogal heftig uit. Aankomende week hebben Eva en Mees apart van elkaar een afspraak bij de maatschappelijk werkster van het Waterland ziekenhuis. Gelukkig gaan zij hier zonder moeite naar toe. Zelf ben ik erg moe, wat inhoudt dat ik alleen de belangrijke dingen onthoud. Dat geeft bijzondere taferelen als je bijvoorbeeld met je kinderen op zondagmorgen voor de eerste voorstelling naar Pathé Arena gaat (even bijslapen tijdens de film voordat wij weer naar het AMC gaan) en blijkt dat de wintertijd is ingegaan! Ik heb net te horen gekregen dat Puck op eigen kracht naar de douche in haar kamer is gelopen. Ze heeft gedoucht en wat vond zij het fijn! Zelf ook weer naar haar bed gelopen. Hopelijk een goede nacht.

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.

1 Reactie op

 1. Bibi Boers zegt:

  Hoi Puck.
  Ik hoop dat het met je goed gaat.
  Ik hoop dat we samen tegelijk naar Amerika kunnen.
  Groetjes van Bibi.
  Je buurmeisje in het AMC..

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>