Woensdag 26 oktober

Vanmorgen is de bloedtransfusie gestart, de derde binnen een week. De kweken zijn afgenomen en er zal vandaag ook een KNO-arts langskomen. Puck is alert en ligt televisie te kijken. We krijgen te horen dat zij overgeplaatst wordt naar afdeling F8 Noord, kinderoncologie, haar ‘eigen’ afdeling. Het gaat vandaag best goed met haar, ze heeft nog geen koorts gehad. De zaalarts deelde mee dat er nog een antibioticum bij gestart gaat worden; Claritromycine. Ik ben benieuwd of de microbiologen iets kunnen vinden. Aan het eind van de dag komt de KNO-arts langs en doet een paar onderzoekjes, ze vindt geen bijzonderheden en neemt nog wel een kweekje af. Morgen zal zij opnieuw langskomen met een spoelinstructie voor de neusholten. Puck voelt zich goed en is nog steeds koortsvrij. Laat dit alsjeblieft zo doorzetten.

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.

3 Reacties op

 1. Nanette zegt:

  Godzijdank!!! Wat zijn we blij met deze berichten!!! Iedere keer hoopten we dat het beter zou gaan. Steeds lazen we de slechte berichten en werden we bang … Maar wat zijn jullie sterk! Lieve Puck … We hopen echt dat je nu snel weer aansterkt en dat deze nare en angstige periode voorbij is!!! Wij wensen jou en je lieve Mama & Papa en natuurlijk je zus en je broer ALLE goeds!!! je. Je bent een kanjer!!! Nanette & familie XxX

 2. Karin zegt:

  lieve dappere Puck en je lieve mama en papa, Eva en Mees, wat zijn wij blij om te lezen dat het weer wat beter gaat! De berichten van de afgelopen dagen waren zo slecht dat de schrik ons om het hart sloeg.. we hebben veel aan jullie gedacht en gehoopt en gebeden dat je weer zou gaan opknappen. We hopen dat de onderzoeken nog wat concreets opleveren waar ze wat mee kunnen om je verder te helpen. En dat je verder herstelt van deze nare dagen en weer lekker naar huis mag! Een hele dikke knuffel voor jullie allemaal! XXXX de Abeltjes

 3. Saskia zegt:

  Eindelijk! Eindelijk positiever nieuws, een alerte en koortsvrije Puck. Godzijdank! Daar zijn we allemaal zó ontzettend blij om! Lieve Puck, we hopen dat die voorzichtig stijgende lijn doorzet en je elke dag een stukje beter en sterker wordt. Hou vol, meid! Een dikke knuffel voor jullie allemaal!
  Lotte, Teije, Marco en Saskia -xxx-

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>