Dinsdag 25 oktober

Oorspronkelijk zou vandaag de tweede N8 chemokuur starten. Helaas is Puck nog steeds niet hersteld. Zij wordt nauwlettend in de gaten gehouden. Kinderoncologen, kinderartsen, radiologen, microbiologen, neurologen en er is vandaag zelfs een oogarts langs geweest. Met een speciale bril heeft hij achter Puck haar ogen gekeken (ongelofelijk dat dat mogelijk is) om uit te sluiten dat er geen schimmel op de oogzenuwen aanwezig is. Dat schijnt protocol voor oncologische patiënten te zijn. Hij zag geen bijzonderheden en constateerde ook dat er geen verhoogde hersendruk is. Meerdere malen per dag wordt er bloed afgenomen. De koorts zakt en stijgt en de hoofd- en rugpijn zijn op sommige momenten terug in alle hevigheid. Nog steeds krijgt zij wat ondersteuning van extra zuurstof. Het is zorgwekkend dat Puck koorts blijft houden en er is onduidelijkheid waar de hoofdpijn vandaan komt. Daarom zijn er vanmiddag drie neurologen langs geweest om Puck te onderzoeken of er misschien morgen een lumbaal punctie moet worden uitgevoerd i.v.m. het uitsluiten van meningitis (= hersenvliesontsteking). Na het onderzoek deelden zij de mening van onze oncoloog dat dat niet nodig is. Wel zijn er voor morgen andere onderzoeken gepland zoals het uitsluiten van het RS-virus, een Herpesinfectie, verder nog een faecesonderzoek en een keelneusspoeling om te kijken welke virussen daarin aanwezig zijn. En Puck is weer toe aan een nieuwe bloedtransfusie. Wat zullen wij blij zijn als de koorts weg blijft. Gelukkig loopt thuis alles op rolletjes en hoef ik mij daar geen zorgen over te maken. Ik probeer zoveel mogelijk de blog bij te houden, omdat wij nooit alle sms-jes en telefoontjes kunnen beantwoorden. Daarom wil ik langs deze weg namens ons gezin iedereen bedanken voor jullie steun en medeleven.

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.

2 Reacties op

 1. Janny zegt:

  Lieve allemaal…..diep respect hebben we voor jullie! Maar ook zo’n machteloos gevoel omdat we zoooo weinig kunnen doen. Elke dag kijken we bij de blog en willen heel graag weten hoe het gaat, of er verbetering is en zoals Kay zegt, of Puck morgen weer op school is :) . Hij mist haar heel erg , dus dat is absoluut wederzijds!
  We blijven met jullie meehopen en volgen alles nauwlettend.
  Ik wens jullie kracht, alle kracht toe….hou vol!
  Dikke kus voor Onno en Jeanet, voor Eva en Mees,

  Van Rene en Janny, Nils en Kay Houweling

 2. Suzanne zegt:

  Jullie kennen me niet maar elke keer weer lees ik de blog en nu laat ik toch maar eens een berichtje achter. Ongelooflijk wat een kracht! Ben er stil van.

  Lieve groeten Suzanne

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>