Vervolg N8

De laatste twee dagen van de chemokuur heeft Puck als dagbehandeling gekregen. Helaas moest ze de laatste dag alsnog een nachtje blijven, omdat ze erge buikpijn had en vaak kleine beetjes diarree. Uit het bloedonderzoek kwam naar voren dat haar Hb-waarde laag was, dus de volgende morgen is er direct een bloedtransfusie gegeven. Dat scheelt in ieder geval alweer een dag extra naar het ziekenhuis. Hopelijk krijgt ze snel wat van haar energie terug. Puck is erg bleek en moe.De buikpijn blijft aanhouden, maar zal met een paar dagen verdwijnen als het de bijwerking van de Etoposide is, wat ik vermoed. Op zich heeft Puck de N8 kuur goed verdragen.

Zaterdag 15 oktober

De jongens in de straat zijn in de ban van Harry Potter en ‘vliegen’ rond op bezems met toverstokken. In Mees zijn geval is zijn toverstok gemaakt van een grote dikke penseel, waarvan hij de haren er voor het gemak maar even heeft uitgerukt. De spreuken vliegen je om de oren. De meest gebruikte spreuk die Mees op zijn moeder toepast is de Amnesia spreuk. Deze blijkt helaas voor hem niet op mij te werken. Omdat Puck niet kan meevliegen (lees: rennen) op haar bezem heeft zij besloten een doos Harry Potter lego van haar zakgeld te kopen. Dat is een mooie afleiding voor de zaterdagmiddag gebleken.

Zondag 16 oktober

Vanmorgen zijn wij naar de Amsterdamse Waterleidingduinen gereden, om de burlende (nee, geen schrijffout) damherten te observeren. Hier leeft de grootste populatie damherten van Nederland. Van half oktober tot begin november vechten de bokken uit wie de sterkste is, wat gepaard gaat met luid geburl en geweigekletter. Wij hebben een paar uur gewandeld en Puck heeft al die tijd in haar oude Easywalker van  vroeger gezeten, omdat ze helaas niet kan lopen op het moment. In Ieder geval heeft ze weer wat kleur op haar gezicht gekregen, want het is prachtig weer vandaag.

Voor de aankomende week staat een DMSA scan gepland (beoordeling naar de werking van de nieren en het zichtbaar maken van eventuele beschadigingen aan de nieren). De opname voor de tweede N8 kuur start dinsdag 25 oktober.

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>