Dam tot Dam Wandeltocht

Vrijdag 16 september

Afgelopen dinsdag is Puck naar huis gegaan met een ontslagbrief vol met afspraken voor deze en aankomende week. Onder andere een DMSA scan ter controle van haar nieren , een MIBG- en een MRI scan om te kijken of de tumor weer is geslonken. Uit deze onderzoeken moet blijken hoe het behandelschema verder zal verlopen. Spannende dagen, want wij hopen uiteraard op een positieve uitslag. De MIBG scan heeft ze achter de rug. Uit de bloedwaarden die vandaag gecontroleerd zijn blijkt dat Puck in aplasie is en een bloedtransfusie nodig heeft. Morgen gaat zij hiervoor naar het AMC. Puck zegt zelf dat zij zich goed voelt, behalve dan dat zij zo moe is. Ze slaapt niet overdag en ligt ook niet slap op de bank wat je zou verwachten. Puck is deze week twee keer even naar school geweest. Thuis heeft zij veel rekenwerk gemaakt, daar had zij echt zin in.

Zaterdag 17 september

Vroeg opgestaan, want vandaag loop ik met Eva en Mees de 9e Dam tot Dam Wandeltocht samen met collega’s. Sommigen van hen met hun familie en vrienden. Ons verzamelpunt is het Beursplein. Er worden hier en daar nog wat sponsorshirts aangetrokken en gewapend met flyers en een schitterend spandoek gaan wij op weg. Het is goed wandelweer en het tempo zit er flink in. De kilometers vliegen voorbij onder het kletsen, er wordt veel gelachen en af en toe gedanst. De tocht met een lengte van 18 km hebben wij allemaal volbracht.  (Topprestatie van Meredith en twee vrienden in bijna 3 uur!) Natuurlijk weet ik dat ik geweldige collega’s heb, maar dat zij zich zó goed hebben laten sponsoren door familie, vrienden, buren en collega’s……………………………
Ik nam een cheque in ontvangst met een bedrag van €6.500,= voor stichting Geluk voor Puck. Lieve allemaal, ontzettend bedankt!!! Zowel wandelaars, sponsors en collega’s uit de andere apotheken èn collega’s die vandaag dienst hebben gedaan. Jammer dat Puck niet bij de finish aanwezig kon zijn, daar keek ze echt naar uit.

Zondag 18 september

Een hele onrustige nacht gehad, Puck heeft veel slijm uitgebraakt. Overdag is zij niet lekker en ligt zij alleen maar op de bank en slaapt veel. De antibiotica die zij krijgt i.v.m. haar aplasieperiode wordt twee van de drie keer uitgebraakt. Met tussenpozen van een half uur wordt nu alle medicatie toegediend. Dat betekent dat wij hier zo’n beetje de hele dag mee bezig zijn. Gelukkig geen verhoging. Wij kijken het nog even aan, want ik ben er niet helemaal gerust op.

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.

1 Reactie op Dam tot Dam Wandeltocht

 1. janny houweling zegt:

  Lieve allemaal,

  Blij word ik van de. Berichten dat er weer zooooveel geld is opgehaald voor de stichting! Super zeg!
  Tranen krijg ik als ik lees hoeveel die lieve schat te verduren heeft!
  Kop op he lieve Puck! Hou vol!!
  Sterkte verder voor jullie Onno, JeanetN Eva en Mees!

  Dikke kus

  Janny, Rene, Nils en Kay

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>