Leuke acties

Daarnet kwamen twee voor ons onbekende meisjes, Romy en Evelien, een zelf gemaakt doosje met geld aan Puck geven met een toepasselijke kaart. Romy kent Puck via ons buurmeisje Amber vertelde zij. Gisteren hebben zij de hele dag in de wijk gecollecteerd. Wij zijn erg verrast door deze lieve spontane actie, net zoals zoveel andere acties die kinderen ondernemen. Zakjes snoep verkopen, lege flessen ophalen, limonade verkopen, opbrengst van een kinderfiets, zakgeld doneren. Noem maar op. Ook volwassenen komen met hele leuke acties. Spinningmarathons, yogales en zelfs schilderijen worden beschikbaar gesteld. Wij kunnen het niet vaak genoeg zeggen, maar echt iedereen ontzettend bedankt!

Vandaag fietst Marlijn Colijn-Rous mee met de Ride For The Roses (actie voor het KWF) in een voor ons heel speciale wielerbroek …….. Zet ‘m op Marlijn!

Dit bericht is geplaatst in Acties. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>