Goede dagen

Afgelopen donderdag zijn we uitgenodigd door vrienden om met het hele gezin een dagje mee te varen op de Friese meren.  Dit hield in dat we een autorit van een uur voor de boeg hadden en wij waren benieuwd hoe het zou gaan met Puck. Al bij het ontbijt bleek dat zij zich erg goed voelde en zij at zelfs een hele boterham op wat voor haar op het moment heel veel is. Na een hele drukke hectische week bleek dat het varen heel ontspannend was. Even helemaal niks en de enorme vermoeidheid en druk in ons hoofd loste op. Was hard nodig. Onderweg hebben wij ergens aangemeerd en zijn gaan picknicken. Puck heeft de hele dag met haar vriendinnetje gespeeld en zich geen moment vermoeid gevoeld. Dat gaf ons en haar weer veel energie! We hebben dan ook een prachtige dag op het water gehad. Eenmaal op de terugreis zat Puck achterin de auto heerlijk te zingen.

Ook de daarop volgende dagen voelt zij zich erg goed. Gelijk ‘s morgens naar buiten om een hut te bouwen, te waveboarden, lekker dansen en krijten op straat. We weten niet wat we meemaken. Vandaag vieren wij de verjaardag van Eva. Dertien jaar alweer! Puck houdt zich vandaag wederom goed staande. We hadden na gisteren wel een terugval verwacht maar deze blijft gelukkig uit.

Maandag begint school weer. Puck heeft erg veel zin om er naar toe te gaan. Voordat ze naar school gaat moet er eerst nog bloed worden geprikt. In de middag krijgen wij hier de uitslag van en weten we zeker of ze aan de volgende (6e) kuur kan beginnen, die in principe dinsdag start. Puck kijkt er erg naar uit om naar school te gaan. In de vakantie heeft zij van verschillende klasgenootjes kaarten vanaf hun vakantiebestemming gekregen, zo leuk! In ieder geval is zij van plan om de hele dag  op school te blijven en ze hoopt zelfs dat de klas morgen gymles heeft. Heerlijk dat ze zo enthousiast is, krijgen wij ook weer energie van.

 

 

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.

4 Reacties op Goede dagen

 1. edith en johan zegt:

  wil alleen even een dikke kus geven.
  edith

 2. Andrea vd Hout zegt:

  Knap dat puck naar school gaat ondanks dat ze zich zo beroerd voelt!

 3. sonja zegt:

  Beste Puck en fam,

  Onze dochter Britt(ook 7 jaar) herkende Puck van zwemles en ontmoette haar laatst bij de trampoline in onze straat (Toscane. Britt was heel verdrietig toen ze hoorde dat Puck zo ziek is en afgelopen zondag heb ik (moeder van Britt) met kippenvel op mijn rug en tranen in mijn ogen het stuk gelezen over Puck in de zondagkrant. Het heeft mij niet meer losgelaten en ik beloof ook zeker mee te werken om geld in te zamelen op het werk van mijn man en mij, op school bij familie en noem maar op… Ik blijf Puck en jullie als gezin volgen op deze site en wens jullie alle geluk van de wereld om puck beter te maken en heel veel geld om dat te realiseren!
  Heel veel lieve groetjes van de fam. Albers en een dikke kus van Britt voor Puck

 4. Cindy zegt:

  Super te horen dat jullie weer even heerlijk met het hele gezin konden genieten! Nu snap ik waarom het weer zo meeviel afgelopen weekend! Speciaal voor jullie hielden de buien afstand en kwamen later dan voorspeld! En scheen het zonnetje! De inzameling in het kalf gaat ook super! Nog ruim een week willen we er mee doorgaan!
  Tot snel weer een keer?
  Liefs
  Je buur-collega Cindy -X-

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>