Liefde is ook loslaten

Onze lieve dappere en zo levenslustige Puck

is overgegaan naar het Licht

Ze heeft van elke dag een bijzondere dag gemaakt

PUCK LUNA

17 mei 2004    -    18 juli 2016

We voelen een overvloed aan liefde

 

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.

13 Reacties op Liefde is ook loslaten

 1. Sandra Hoffman zegt:

  Lieve Jeanette en Onno
  Vannacht lag ik wakker en moest aan jullie en Puck denken. Vandaag kijk ik op jullie blog en lees tot mijn schrik dat Puck overleden is. Wat zullen jullie verdrietig zijn. Ook ik wens jullie heel veel sterkte met dit onmogelijke verlies.
  Liefs Sandra Hoffman

 2. Nathalie zegt:

  Wat een afschuwelijk bericht! Ik keek regelmatig op het blog in de hoop op goed nieuws. We hebben Puck zien dansen in het Rijksmuseum op een avond die was georganiseerd voor patiënten van het EKZ. Zo opgaand in het moment en met een ontspannen, blij gezicht. Prachtig en ontroerend. Ik wens jullie alle kracht toe om dit verlies te leren dragen. Als lotgenoot weet ik dat dit een onmenselijke zware opgave is. Leef per uur. Hou je taai. Veel liefs, Nathalie Konings

 3. Lydia zegt:

  Ook ik kwam Even kijken hoe het met Puck ging. De laatste keer sloot ik glimlachend en hoopvol af, lezend dat ze zelfstandig was wezen winkelen en een ijsje zat te eten. Verdrietig lees ik nu dat Puck er helaas niet meer is en wil jullie enorm veel sterkte toewensen in het dragen van dit onnoembare leed. Jullie zijn een prachtig en sterk gezin en dit hebben jullie overgebracht op Puck. Een prachtig sterk en moedig meisje, voorbeeld voor velen. Heel veel kracht en Gods zegen en troostvolle nabijheid wens ik jullie toe.

 4. GH zegt:

  Lieve familie,mama en papa m broertje zusje van Puck. Een aantal keren heb ik starend naar dit verdrietige bericht gekeken, kon de woorden niet vinden om wat zinnigs te schrijven, van verbijstering,dat het toch zo heeft moeten gaan. Ik had zo gehoopt dat deze dappere stoere meid het wel zou gaan halen!!En nee er zijn geen zinnige woorden voor ,waarom,waarom, waarom, speelt er door mijn hoofd..en vraag waar ik geen antwoord op weet en zal krijgen. Ik kan jullie alleen maar heel veel sterkte wensen,met t oneerlijke verlies van jullie lieve Puck-girl !!
  Puck zal in mijn gedachten blijven,deze stoere dappere leukerd!!
  Hoop af en toe nog eens te mogen lezen hoe t met jullie gaat,Lieve groet GH

 5. Naomi zegt:

  Onlangs was ik bij een concert van Coldplay en daar speelden ze mijn favoriete nummer ‘Every Teardrop Is A Waterfall’. Nou weet ik dat dat nummer voor jullie ook een bijzondere betekenis heeft, zoals de ontmoeting met Coldplay-zanger Chris Martin in Philadelphia. Tijdens dat concert schoot opeens Puck door mijn hoofd. ‘Hoe zou het met haar zijn?’ Ik had het verschrikkelijke nieuws wel meegekregen dat de neuroblastoom terug was en dat er niets meer aan te doen was. Nu lees ik op jullie site dat Puck afgelopen zomer is overleden.

  Als vrijwilliger op F8 heb ik Puck diverse keren bij mij aan de knutseltafel gehad. Een lief meisje die goed wist wat ze wilde. Jullie mooie meid wordt niet vergeten.

  Ik wens jullie als haar ouders en broer en zus veel sterkte toe en gecondoleerd met dit verschrikkelijke verlies.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>