Realistisch optimistisch

Zondag 1 mei 2016

Vorige week hebben we verschrikkelijk slecht nieuws gekregen. Op de beelden van de recent gemaakte MIBG scan kunnen we zien dat de tumor bovenin Puck haar borstholte groter is, maar ook dat ze nu uitzaaiingen heeft in onder andere haar linker bekken en rechterknie. Puck krijgt pijnbestrijding en wordt overgedragen aan de huisarts.

De afgelopen vijf jaar hebben we met het hele gezin een enorme persoonlijke ontwikkeling ondergaan. We hebben veel steun aan een emotioneel netwerk dat bestaat uit sociale, psychologische en spirituele bronnen. We hebben veel geleerd waaronder hoopvol blijven dat Puck kan genezen, ondanks de omstandigheden, zelfs als anderen denken dat het niet mogelijk is.

We zijn realistisch en blijven zeer zeker optimistisch. We kunnen zelf kiezen hoe we deze ondraaglijke omstandigheden ervaren: met wanhoop en angst, of met moed en waardigheid. Aangezien angst een slechte raadgever is voor ons handelen, kiezen we voor hoop!

Puck heeft de regie en we respecteren haar keuzes.

 

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.

9 Reacties op Realistisch optimistisch

 1. Louis zegt:

  Ik krijg net het nieuws dat Puck overleden is. Ben er helemaal ontdaan van.
  Aan de ene kant lijkt het zo onrechtvaardig en oneerlijk wat jullie allemaal hebben moeten doorstaan de afgelopen jaren; aan de andere kant is dit ook een fantastisch voorbeeld van wat haar en ons leven zo de moeite waard maakt. De liefde die we elkaar kunnen geven is uiteindelijk het enige waar eht echt om draait en dat hebben jullie veel intenser dan veel andere mensen mogen ervaren.
  En toch ook verdriet, omdat ik het haar en jullie zo gegund had, dat het anders uitgepakt had.

  Ik wens jullie alle liefde en kracht voor de komende tijd en ben ervan overtuigd dat Puck er voor jullie zal zijn!

  Louis

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>