Opnieuw schoon!

Dinsdag 3 juni

Ruim een jaar nadat we begonnen aan een nog onbekend en onzeker traject hebben we nu fantastisch goed nieuws:

Puck is opnieuw schoon!!!

De uitslag van de MIBG scan is goed, er is geen activiteit van neuroblastoom opgemerkt en vandaag kregen we het bericht dat ook de urine schoon is. Beetje bij beetje komt het besef en laten wij een zeer bewogen jaar achter ons. Het staat vast dat er veel verwerkt moet worden, maar dat komt goed. Sinds kort gaat Puck weer hele dagen naar school en doet zelfs fanatiek mee met de gymlessen. Ze zit vol levenslust en is volop bezig haar sociale leven weer op te pakken. De sonde heeft ze nog steeds, want eten kost haar nog moeite. Met name het doorslikken, al doet ze erg haar best. En sinds kort beginnen er weer wat haartjes op haar hoofd te groeien.

Puck is nog niet helemaal klaar met de behandeling. Ze zal nog zes kuren met tweewekelijks isotretinoïne (Roaccutane) moeten volgen, maar dit kan gelukkig thuis plaatsvinden. Ze is zich al een paar weken enorm aan het verheugen op het vooruitzicht dat ze voor het eerst naar Zomerzotheid gaat, het zeilkamp in Friesland speciaal voor kinderen met kanker vanaf tien jaar. (En laat haar nu net twee weken geleden tien jaar zijn geworden!) Daarom heeft haar oncoloog besloten dat ze na het kamp mag starten met de vervolgbehandeling. Het is juist nu belangrijk dat Puck zich zo goed blijft voelen en dat ze steeds meer energie krijgt en opklimt.

Spannend zal het altijd blijven, maar we hebben vertrouwen dat het goed blijft gaan.

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.

14 Reacties op Opnieuw schoon!

 1. oma inge zegt:

  geweldig Puck zag je nog op tv veel plezier in friesland
  Hoe is het met pippa???
  Van harte allemaal,oma inge

 2. Paula zegt:

  Geweldig nieuws! Veel plezier in Friesland gewenst en allemaal een fijne zomer. Ik denk aan jullie! Xxx

 3. simplycootje zegt:

  Yesssssssssss….wat een geweldig nieuws! Fijn om te horen! :-) )) Bedankt voor het delen van dit goeie nieuws!!!! Heel veel geluk en veel plezier straks met zeilen!

 4. Zomaar iemand uit de buurt zegt:

  Wat ontzettend fijn om dit te lezen!! Kom nog wekelijks even kijken hier of er al uitslagen waren en dit is dan natuurlijk het bericht waar je op hoopt! Ik wens jullie veel sterkte met de verwerking van afgelopen jaren en daar zal de gezonde, energieke Puck vast enorm in mee helpen. Heel veel plezier op zeilkamp, Puck. En wat fijn dat je mooie haren weer aan het groeien zijn. Het eten volgt vast snel.

 5. Heleen peters zegt:

  Lieve jeanette,
  Wat een topnieuws voor jullie allemaal. Eindelijk wat rust in jullie leven al blijft het even wennen denk ik om deze heftige periode achter jullie te laten. Wij wensen jullie alleen maar goeds voor de toekomst. Hopelijk hebben jullie een gezellige avond gehad afgelopen vrijdag.
  Veel liefs van Heleen, Indy Bo en familie.
  Wellicht komen we elkaar nog eens tegen. Puck veel plezier op kamp!

 6. annie muishout zegt:

  terug komend van de vakantie na het bekijken van de mails moest ik even zien hoe het met Puck was. met spanning zocht ik de site op , en wat een geweldige verrassing, het gaat goed en er is veel hoop op een goede afloop. geweldig, voor jullie allemaal .
  De beter tijden komen er aan. lieve groeten van de moeder van marco

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>