N5 kuur gaat van start

Woensdag 28 augustus

De rest van vorige week heeft Puck in afwachting van haar ontslag in en rondom het AMC doorgebracht. Ze voelde zich goed en was al een paar dagen koortsvrij. We hebben zoveel mogelijk onze zo snelgroeiende pup mee naar het ziekenhuis gekomen. Een hele goede afleiding voor Puck om ongemerkt aan haar conditie te werken. Rennend en slalommend tussen de bomen door met Pippa. Wat kan je daar ongelooflijk blij van worden. Puck heeft het zelf niet eens zo in de gaten. Pas als we terug lopen naar de afdeling realiseert ze zich pas hoe fanatiek ze heeft bewogen.

Vorige week donderdag mocht Puck ‘s avonds met ontslag. Hier waren we erg blij mee, want elf dagen onverwachte extra opname hakte er toch wel even in binnen het gezin. Er moest veel geregeld en opgevangen worden. Vooral Mees heeft het er moeilijk mee gehad. Ook aan Pippa konden we merken dat ze haar ‘roedel’ heeft gemist. Ze was wat onrustig, maar nu we weer allemaal thuis zijn is alles weer goed. Heerlijk om weer naar buiten te kunnen en dan die vrolijke zwiepstaart voor je uit te zien lopen. Automatisch verschijnt er dan een glimlach op je gezicht die heel lang blijft zitten! Hierdoor wordt ook vrij snel de focus op andere positieve zaken gericht.

De volgende morgen is Puck direct naar school gegaan. Al was het maar voor twee uurtjes. Deze week ging het een stuk beter. Het is zelfs gelukt om op maandag de hele dag naar school te gaan en mee te doen met de gymles. Vandaag kreeg Puck groen licht om morgen met de N5 kuur te starten, hoewel haar trombocyten nog niet helemaal voldoende in aantal zijn. De ervaring is dat ze snel kunnen stijgen. Puck heeft het er nog van genomen vanmiddag. Met haar vriendin is ze naar het zwembad gegaan. Ze is klaar voor zes dagen opname zegt ze zelf. Dan zijn wij het ook!

  

 

 

 

 

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.

5 Reacties op N5 kuur gaat van start

 1. Monique zegt:

  Heel veel sterkte de komende 6 dagen Puck, zet hem op!

 2. Wera zegt:

  Puck, je bent en blijft een Kanjer!!
  Lieve groetjes Wera en Roemer

 3. Karin zegt:

  Zag haar vanochtend. Zie je ertegen op Puck? Met sprankelende stoere oogjes zegt ze “ach het is maar zes daagjes” Uitstraling: daar draai ik mijn hand niet meer voor om… Wauwie dame.

 4. Marieke zegt:

  Wat een leuke foto’s van Puck en Pippa. Zelfs met haar kale koppie blijft ze een plaatje om te zien. Heel veel sterkte en succes voor jullie alle zes de komende dagen. Nog eventjes en dan is de roedel weer compleet.

 5. Rowan zegt:

  Wat een stoere meid ben jij zeg! Fijn om te lezen dat je zo van de kleine dingen om je heen geniet. Zet ‘m op Puck! Liefs van een trouwe lezeres

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>