Vertrek VS

Zondag 25 maart

De spanning stijgt. Wij zijn bijna helemaal klaar voor vertrek. Morgen alleen nog een afspraak bij de gipsmeester in het Waterlandziekenhuis. Ik was er al een beetje bang voor met de waveboardcapriolen die onze kinderen uithalen in de straat. ‘Het zal toch niet dat er net eentje lelijk valt voor ons vertrek naar de VS?’ En ja hoor; Puck haar waveboard blokkeerde door een heel klein rotsteentje. Ze kwam op haar pols terecht, kon ‘m wel bewegen en draaien, maar ze kon niet in mijn hand knijpen. Toch maar ‘even’ naar de EHBO waar een breukje in haar pols werd geconstateerd. Het enige waar zij zich druk om maakte was of zij nog op tijd zou zijn voor haar afscheidsfeestje, wat door de buren in de straat was georganiseerd. Een superleuk feest is het geworden. Er is natuurlijk gedanst, er zijn ballonnen opgelaten door de kinderen uit de straat en vanwege het mooie weer kwam ook nog (onverwacht) de ijscoman. Helemaal geweldig!

Maandag 26 maart

Het eerste wat Puck vanmorgen vroeg toen ze wakkker werd was: ‘Ik kan zeker niet meedoen met gym?’ ‘Wat denk je zelf?’ Eerst naar de afspraak op de gipspoli in het ziekenhuis. De handige gipsmeester heeft in no time een prachtig paarse gipsbrace voor Puck in elkaar geknutseld. Dit in verband met het drukverschil en eventuele zwelling van haar arm tijdens de vliegreis. Het is een geweldig ding. Doordat het nu een brace is kan hij namelijk ook af. Dus Puck kan nu gipsloos douchen of in bad. Het grootste probleem is dat zij misschien zou vergeten dat ze voorzichtig moet doen met haar arm. Ze is vandaag ook nog naar school geweest en het definitieve afscheid viel Puck erg zwaar. Ze kwam huilend thuis.

Mees heeft vandaag ook een leuk afscheid met zijn klas gehad. Iedereen zou na de middagpauze met de fiets naar school komen. Er was ergens in de wijk bij een speeltuin een picknick georganiseerd. Mees vond het geweldig, vooral ook het boek met de persoonlijke kaarten. Op een van die kaarten stond o.a.: …Onze klas is zo saai zonder jou. Het was best cool om een tijger in de klas te hebben. …    Ik hoop maar dat hij niet te veel tijgergeluiden maakt in de klas, dat is namelijk om gek van te worden. Wat Eva precies heeft gedaan weet ik niet. Ze was in ieder geval vroeg uit en zou met een paar klasgenoten naar de bioscoop gaan. Ze zal het wel leuk hebben gehad, want ze kwam  pas na etenstijd thuis. Wij hebben van veel mensen afscheid genomen en ontzettend veel kaarten en cadeautjes ontvangen, telefoontjes, e-mails en sms’jes. Iedereen ontzettend bedankt hiervoor. Nu zijn we nog bezig met de laatste rommeltjes. Het is toch weer erg laat geworden, terwijl ik mijzelf zo voorgenomen had om vroeg naar bed te gaan.

Ik zal blij zijn als we straks kunnen vertrekken, wij zijn er klaar voor! In de VS kan Eva er misschien wel achter komen of het theater haar ding is of misschien toch wel fotografie? Mees kan mooi onderzoeken of hij later echt wel Tornadojager wil worden. En Puck, Puck die moet gewoon beter worden!

Het adres van het ziekenhuis waar Puck behandelt gaat worden is:                         

Children’s Hospital of Philadelphia

34th Street and Civic Center Boulevard

PHILADELPHIA, PA 19104

USA

 

Wordt vervolgd ……..

 

 

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.

31 Reacties op Vertrek VS

 1. Dad lives alone, spent all his cash to pay his
  mortgage despite the fact that it will take one other thirty years to pay
  it. He refused to offer me energy of lawyer and shut down his credit cards so I couldn’t order him food.

 2. Ray zegt:

  Some wirelessly transmit most velocity, distance traveled and hard braking after each
  journey, permitting mother and father to catch bad driving habits and put the
  faculty student on notice.

 3. Wonderful post! We are linking to ths particularly
  greazt post on our website. Keep up the great writing.

 4. Purchases are made to purchase itejs in their virtual
  store and free chips are awarded to play games at Cleo’s VIP.

 5. Per evitare di corrodere lo smalto però usatela solo una volta a settimana.

 6. SnowRemoval3d Get Father’s Day Gift for Grandpa World’s Greatest Papa Guaranteed
  Present Coffee Mug Tea Cup White.

 7. Yolanda zegt:

  I am actually delighted to read this weblog posts
  which carries lots of valuable data, thanks for providing these data.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>